Tulevat tapahtumat

Tapahtumat, joiden ilmoittautuminen on käynnissä löytyvät partion asiointipalvelun Kuksan tilaisuudet-sivulta:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuudet.aspx?jarjestaja=9999286 (Kupittaan Henrikinpojat)

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuudet.aspx?jarjestaja=9999272 (Henrikin Tapulitytöt)

Tapahtumiin ilmoittautumalla hyväksyt osallistumis- ja peruutusohjeet.

Osallistumis- ja peruutusohjeet

Henrikin Tapulityttöjen ja Kupittaan Henrikinpoikien tapahtumissa on voimassa seuraavat osallistumis- ja peruutusohjeet. Ohjeet ovat voimassa ellei toisin ilmoiteta. Ohjeet eivät koske partiopiirin tai muiden järjestäjien tapahtumia. Ohjeet löydät Google Drivesta:

Osallistumis- ja peruutusohjeet Google Drivessa  

Osallistumismaksuista voidaan myöntää vapautus hakemuksesta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein. Osallistumismaksuvapautuksen tarkoituksena on turvata kaikkien mahdollisuus partioharrastukseen. Henrikin Tapulitytöissä osallistumismaksuvapautus haetaan lippukunnanjohtajatlta sähköpostitse (lpkj(ät)henrikintapulitytot.fi) tai olemalla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin. Kupittaan Henrikinpojissa osallistumismaksuvapautus haetaan lippukunnanjohtajalta sähköpostitse (lpkj(ät)kupittaanhenrikinpojat.fi ). Osallistumismaksuvapautusasiat käsittellään luottamuksellisesti.

Lippukunnillamme on kahdenlaisia tapahtumia:

  1. Tapahtumat, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Tällaisia ovat esimerkiksi joulujuhla, syksyn KHP-ilta Vaarniemessä ja partioparaati.
  2.  Tapahtumat, joihin ilmoittaudutaan Kuksassa. Kuksa on Suomen Partiolaisten tarjoama jäsenrekisteripalvelu. Kuksan kautta ilmoittaudutaan muun muassa retkille ja iltapurjehduksia pidemmille purjehduksille.

Ohjeet Kuksan käytöstä huoltajille löydät tämän linkin takaa: Kuksa-ohje huoltajille.