Oletko muuttanut Turkuun, ja partioharrastus jäi toiselle paikkakunnalle? Aloittiko lapsesi partion, ja kiinnostuit toiminnasta itsekin? Haluaisitko muuten vain päästä mukaan näkemään, millaista partiotoiminta on maalla ja merellä? Olipa syy mikä tahansa, partio on avointa kaikille yli 7-vuotiaille kiinnostuneille – liian myöhäistä ikää aloittaa partio ei ole.

Partiotoiminta on ehkä yksi parhaista ja hauskimmista keinoista kehittää työelämässäkin arvostettuja ryhmätyö- ja johtamistaitoja rennossa ja kokeiluun kannustavassa ympäristössä- käytännön tekemisen taidoista puhumattakaan. Tästä saa lisää tietoa siitä, mitä partio oikein on.


Jos koet lasten ja nuorten kanssa toimimisen ja erilaisten elämysten mahdollistamisen omaksi jutuksesi, sopiva aika aloittaa partio on nyt!

Erilaisia mahdollisuuksia lippukunnassamme toimimiseen on juuri niin paljon kuin on tekijöitäkin. Tehtävät voivat vaihdella sudenpenturyhmän johtamisesta varainhankintaan ja projektiluontoisesta tapahtuman järjestämisestä nuorten johtajien aikuisena tukena toimimiseen. Eikä lippukuntamme venekään liiku ilman aktiivista huoltoa ja kunnossapitoa.

Jokaiselle partiosta kiinnostuneelle onnistutaan varmasti räätälöimään oman kokoinen ja näköinen pesti, sillä uudet jäsenet ja kaikki apu ovat aina tervetulleita. Kukaan lippukunnassamme ei jää yksinäiseksi puurtajaksi, vaan kaikkiin tehtäviin tarjoamme tukea, ja monia tehtäviä hoidetaan tiimityöskentelynä (mm. veneen huolto ja varainhankinta). Perehdytämme myös uudet vapaaehtoiset lippukunnan toimintaan kattavasti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen pestijohtaja(@)kupittaanhenrikinpojat.fi