Sudenpennut eli sudarit ovat 7-9 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on 10-15 sudenpentua ja kaksi-kolme akelaa, eli johtajaa.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Laumailloissa mm. ulkoilemme, leivomme, retkeilemme ja suoritamme lasten kanssa yhdessä valittuja jälkiä (jälki = aktiviteetti, joka on osa isompaa ohjelmakokonaisuutta).

Sudenpentujen vuosi pitää myös sisällään yöretkiä keväällä ja syksyllä, kesäleirille osallistumista, sekä useita päivä-/iltaretkiä. Lippukunnan yhteiset toiminnat ovat tietysti myös sudenpennuille. Meripartiotoiminta näkyy sudenpennuissa teema-iltoina/retkinä, meriaiheisina jälki-suorituksina ja iltapurjehduksina Henrikalla.

Sudenpentulaumat Pandat ja Ilvekset kokoontuvat Henrikinkirkolla torstaisin kello 18-19.15. Sudenpentulauma Ketut kokoontuu Henrikinkirkolla maanantaisin kello 17-18.15. Sisään kirkolle tullaan kirkon alaovesta. Poikkeustilanteessa kokoonnumme ulkona. Tapaamme kolon ulko-ovilla.

Laumoja lippukunnassamme on kolme:

Ketut (s. 2014) Matilda Taimi, Jemina Kagan ja Daciana Blagaila Deac RYHMÄ TÄYNNÄ

Pandat (s. 2015) Anna Leisvuori RYHMÄ TÄYNNÄ

Ilvekset (s.2016) Tina Peltonen

Laumoihin (tai jonottamaan paikkoja ) voit ilmoittautua: anna.leisvuori (at) gmail.com