KHP:n kuukausitiedote: helmikuu

  1. Uudet nettisivut julkaistu
  2. Kevätretki peruuntuu
  3. Seikkailijaretki 22.-23.4.
  4. Ole Radikaali ja tule katsomaan lentopalloa ja salibandyä 18.2.
  5. Yhteinen kesäleiri Hetan kanssa

  1. Uudet nettisivut julkaistu

  KHP:n ja Hetan uudet yhteiset nettisivut on julkaistu! Uudet nettisivut löytyvät osoitteesta https://heta-khp.partioscout.fi/. Myös vanhan nettisivun osoite kupittaanhenrikinpojat.fi ohjaa uusille sivuille. Uudet nettisivut ovat vanhoja teknisesti modernimmat ja toivottavasti myös käytettävyydeltään selkeämmät. Lippukuntakohtaiset tiedot, kuten ryhmien kokousajat löytyvät lippukuntien omista alavalikoista. Yhteiset asiat, kuten tiedot purjehduksista löytyvät omasta valikostaan. Lisäksi sivuilla on usein kysyttyä -osio, sekä linkit Holviin ja partion asiointipalveluun. Otamme vastaan palautetta uudesta sivustosta, joten laittakaa ihmeessä viestiä, jos sivuilta puuttuu oleellista tietoa tai teillä on muita kehitysideoita.

  2. Kevätretki peruuntuu

  Maaliskuulle suunniteltu seikkailijoiden ja tarpojien kevätretki joudutaan perumaan tänä vuonna tekijäpulan takia. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä joka ikäluokka pääsee silti retkelle kevään aikana! Sudenpennut järjestävät omat retkensä 26.-26.3., tarpojilla on tarpojien selviytymistaitopäivä 23.4. sekä selviytymismajakka 13.-14.5. Seikkailijoille järjestetään oma retki 22.-23.4. Tästä lisää alempana.

  3. Seikkailijaretki 22.-23.4.

  Seikkailijaikäkauden oma retki järjestetään 22.-23.4. Heinänokassa. Retkellä nukutaan teltoissa. Ilmoittautumisohjeet ja lisäinfoa lähetetään myöhemmin.

  4. Ole Radikaali ja tule katsomaan lentopalloa ja salibandyä 18.2.

  Kiusaamisenvastainen Projekti Radikaali ja Henrikin seurakunta kutsuvat kaikki mukaan katsomaan lentopalloa ja salibandyä Kupittaan Palloiluhalliin 18.2. klo 14 alkaen. FBC Turku miesten salibandyn liiga ottelu alkaa klo 14:30. TUTO Volley lentopallon mestaruusliiga ottelu alkaa klo 18:30. Otteluiden välissä tarjotaan ruokaa ja järjestetään ohjelmaa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

  5. Yhteinen kesäleiri Hetan kanssa

  Tänä kesänä on purjehdusten lisäksi luvassa myös kesäleiri yhdessä Hetan kanssa 28.6.-2.7. Merkkaa päivämäärät jo nyt kalenteriin. Lisätietoa luvassa lähempänä kesää.